DE PERFECTE ONDERHOUDSGIDS

Van waxen tot reinigen, afhankelijk van het materiaal, onze perfecte VERZORGINGSGIDS geeft u de beste tips om uw SEBAGO-schoenen te verzorgen als een schoenmaker.

De MAINTENANCE GUIDE helpt u om uw schoenen gezond te houden. Verzorg ze!

SEBAGO selecteert de beste leersoorten en hoogwaardige materialen. Het merk besteedt bijzondere aandacht aan details en creëert technische en resistente modellen.

Kies in extreme gevallen voor professionele reparatie.

Onze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan en hebben regelmatig onderhoud nodig.
Wij willen u helpen om ze zo lang mogelijk in de beste staat te houden.

Schoenmakers kunnen kwaliteitsdiensten aanbieden voor gedeeltelijke reparatie, herzolenn, schoenpoetsen en onderhoud aan ons Citysides-assortiment. De verantwoordelijkheid voor deze reparaties ligt echter niet bij het merk en wij vragen onze klanten om de kwaliteit van de geleverde dienst te waarborgen.

SEBAGO biedt haar klanten ook, ter vervanging van gebruikte bootschoenveters, lederen veters aan, verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van de voorraad.

ONDERHOUD IS EENVOUDIG

Voor SUEDE en NUBUCK modellen:

Verwijder stof met een borstel om de vezel vrij te maken van stof en vuil. U kunt de veters aan uw schoenen laten zitten. U kunt een specifieke spray voor zeemleer gebruiken. Wacht na het aanbrengen een goed uur tot het product volledig droog is. Nogmaals, borstel de huid. Als uw schoenen oud of ruw worden, rehydrateer het leer dan met een renovatiespray. Eindig met het waterdicht maken als uw schoenen vaak worden gebruikt of blootgesteld aan regen.

Voor modellen in SMOOTH LEATHER Docksides:

U kunt de veters aan de schoenen laten zitten. Verwijder vuil en stof met een witte borstel en een beetje warm water. Smeer met een droge borstel een kleurloze crème in een cirkelvormige beweging en verwijder het overschot in een lineaire beweging met een brede borstel. Breng de kleurloze was aan met een doek in cirkelvormige bewegingen. Laten drogen!

Voor modellen in SMOOTH LEATHER Citysides:

Plaats eerst een schoenlepel in uw mocassin om de vorm te behouden. Verwijder vervolgens vuil en stof met een witte borstel en een beetje water. Smeer met een droge spons een crème in cirkelvormige bewegingen en verwijder vervolgens het teveel met een brede borstel in lineaire bewegingen. Breng ten slotte (gekleurde of kleurloze) was aan met een doek in cirkelvormige bewegingen. Ongeveer een uur laten drogen.

Voor modellen van GEWAXT LEDER:

Gewaxt leder is bestand tegen zout water. Het is noodzakelijk na elk gebruik in zeewater met helder water te reinigen om het zout uit het leer te verwijderen, dat het zout niet zou kunnen aantasten odat het niet hard en wit wordt. Na het reinigen de schoenpoets over de hele schoen aanbrengen om het leer te beschermen met een doek en cirkelvormige bewegingen.